2019-12-28 61 瀏覽
行行下比我搵到呢度啦!今晚就介紹下呢間既美食推介比大家啦↓—————【地獄麻辣牛拌麵$(72)】無講太多, 趁熱將麵條下的醬汁翻上來攪拌, 麻醬的香氣與滑順感先衝出, 皆後而來的是淡淡的辣油香氣, 敢吃辣、喜歡麻辣火鍋的話推薦可以試試看地獄麻辣牛肉拌麵!講堅既「地獄麻辣」完全不誇張, 我宜家念返起佢既辣度, 頭皮都發麻!而老媽拌麵是名副其實的「麻辣」媲美麻辣鍋的辣香味, 花椒味重, 吃起來非常過癮。極力推大家食!~~~~~~~~~【高麗菜肉餃 $(42)】皮略厚, 餡料豐富, 台灣香腸,略為貴了一些,只有一條,是我喜歡的小食之一。~~~~~~~~~【黑糖珍珠巧克力 $(33)】飲落超濃既朱古力味, 濃而不膩, 珍珠咬落比較彈牙唔係焾身, 真係啖啖巧克力味😍—————P.S. 絕對會再返黎食。
行行下比我搵到呢度啦!今晚就介紹下呢間既美食推介比大家啦↓
—————
【地獄麻辣牛拌麵$(72)】
極力推大家食!

~~~~~~~~~
【高麗菜肉餃 $(42)】

~~~~~~~~~
【黑糖珍珠巧克力 $(33)】

—————
P.S. 絕對會再返黎食。

地獄麻辣牛拌麵
高麗菜肉餃