8度餐廳

Café 8 Degrees
餐廳: 8度餐廳
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
受到社會事件影響原本敍餐唯有改到一啲偏遠地方, 誤打誤撞 聽朋友介紹 一啲非主要地區嘅酒店都有優惠 呢間就係其中之一間 正價498蚊 星期一至五有82折 埋單四百零幾蚊 中等價位 但去到現場發現相當之唔錯 基本上你想自助餐出現嘅食物所有都準備好曬 鵝肝生蠔蒸海鮮 牛扒咖哩蟹鉗 雪糕班戟 魚生壽司 各款凍肉沙律 大量甜品雪糕 連飲品都係自己整 相當抵玩抵食 煎鵝肝個師傅相當好心機 真係做到外脆內軟 只可惜係快材料唔係啲咩名貴鵝肝 一個師傅負責開一個師傅負責洗 速度相當之快每人攞兩隻啱啱好 我食咗成打 雖然偏細隻 但係有海水味 亦都非常夠先貼 相當新鮮 食食下見有人衝出去排隊 原來有片皮鴨 不過師傅騙得肉呀多過皮 十勝紅豆雪糕 便利店起碼買十幾蚊杯 好少見到自助餐一開始就冇曬甜品 嗰個淨係搶呢舊嘢即刻上網睇下原來係呢間餐廳嘅首本名曲 芒果 拿破崙出去搶係有道理 真係相當之好食 芒果夠甜少少酸 下面嗰三四層拿破崙皮非常鬆脆中間啲忌廉 又香又滑又冇咁甜唔怪得知咁多人攞 但係酒店亦相當大方大量供應 全晚由頭到尾都一盤盤咁拎出嚟絕對唔使想大把有得你食佢仲有另外一個香蕉朱古力蛋糕好食到不得了我連隊咗
煎鵝肝

芒果拿破崙
好少見到自助餐一開始就冇曬甜品 嗰個淨係搶呢舊嘢
即刻上網睇下原來係呢間餐廳嘅首本名曲 芒果 拿破崙
中間啲忌廉 又香又滑又冇咁甜
唔怪得知咁多人攞 但係酒店亦相當大方大量供應 全晚由頭到尾都一盤盤咁拎出嚟絕對唔使想大把有得你食佢仲有另外一個香蕉朱古力蛋糕好食到不得了我連隊咗三嚿
的確呢啲中價酒店 服務環境真係同五星級嘅有明顯分別 酒店擺位相當窄 行出行入攞嘢食要小心啲 但係嗰度食物質素 的確相當之唔錯

啱曬一家大細 肯定會再幫襯

但係就有一點要注意佢哋似乎並冇打電話返去畀啲客確認訂枱 我用openrice網訂枱 佢竟然話冇確認 搵極都搵唔到 仲走埋嚟攞我部電話睇下我幾時訂枱 禮貌方面爭少少 見你咁平由得你呀

菜頭菜尾自製小沙律
2019-11-08