Bistro Hoi An💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓✨真心碟碟都有鑊氣有水準間餐廳又靚,節日慶祝贏哂☺️仲有d staff 好nice,真係唔會西面,我問啲燈咁靚係邊度買,佢地都不慌不忙微笑又帶點興奮地告訴我😛起碼有4個唔同國家嘅staff喺度,好有culture Exchange 嘅感覺😚✨上菜速度快,估佢唔到!除咗我叫錯咗一款我個人接受唔到嘅bloody Mary 外,甜品都係驚喜亮眼之作!仲有咖喱麵包軟殼蟹、生蝦必必必食💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓🔶AFFOGATO $72Lotus Biscoff Gelato, Vietnamese Expresso連花焦糖餅雪糕,越南濃咖啡☕️🔶SOFT SHELL CRAB IN SPECIAL EGG CURRY $198特式蛋咖喱炒軟殼蟹✨ 蟹肉,九層塔•法包🥖啲蟹又脆又好入味,咖喱好柔和又有椰汁香,唔會太嗆,勁juicy 💓🔶 SHRIMP CEVICHE$138✨越式生蝦刺身- 越南虎蝦,乾蔥,柑桔魚露汁。呢個汁只是這裡才吃到,酸尾尾但我唔識形容得好深入,總是覺得有秘製成份,回味無窮❤️‍🔥平有平食,貴有貴食我地人均~$500@bistrohoia
Bistro Hoi An

💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓
✨真心碟碟都有鑊氣有水準

✨上菜速度快,估佢唔到!
甜品都係驚喜亮眼之作!仲有咖喱麵包軟殼蟹、生蝦必必必食
💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

🔶AFFOGATO $72
連花焦糖餅雪糕,越南濃咖啡☕️

特式蛋咖喱炒軟殼蟹

🔶 SHRIMP CEVICHE$138