2020-05-26 694 瀏覽
依間外賣熱狗良心小店長期有好多人排隊,店員態度好好,食物質素又高,所以成日嚟幫襯。特濃芝士熱狗足足用咗七款芝士(白車打、橙車打、紅波、巴馬臣、馬蘇利拉、寶伐朗、藍芝士),食落好香但又唔會覺得好重口味,芝士控一定要試下。特別鍾意佢嘅脆皮法蘭克福腸,十分飽滿,每啖都好滿足~招牌熱狗就有好惹味嘅招牌辣牛肉醬,中間夾左幾粒紅腰豆,上面就加咗芝士粟米脆片同酸忌廉,味道非常夾,食食下啲料多到跌出嚟添!午餐時段12:00-18:00加十蚊就可以有埋薯角同汽水,薯角份量多表面炸得脆調味又啱啱好,非常抵食!除咗薯角外仲可以揀芝士薯波或者洋蔥圈~之前食過佢嘅美國水牛雞翼一試難忘,不過近幾次去都係sold out,希望可以快啲再食返啦!

特濃芝士熱狗
招牌熱狗