最愛食海鮮的我又去食海鮮啦!今次決定帶好姊妹去食燒蝦蝦, 簡左呢間元朗既燒蝦蝦, 任飲任食燒海鮮 $368/位! 抵食又好玩!😋😋😋⭐️餐廳設有多個魚缸,即夾即燒,夠哂新鮮,隻隻都勁生猛,跳跳紮🦐有得玩之餘又有得食😍而且每隻都好大隻,肉質爽口彈牙又鮮甜,仲有蝦膏tim,味道一流,除左蝦,外面既海鮮都包羅萬有,生蠔、鮑魚、扁貝、帶子、貴妃蚌、蕃薯蜆丶海螺丶大蜆、原條魚都有得攞,好似去左海鮮檔。👍⭐️另外,冰櫃入邊亦都好多嘢食,有雞翼、腸仔、扒類等等,我最愛就係雞翼,雞翼燒完都好juicy,非常惹味,雞肉鮮嫩多汁,無得頂!總括而言 (5個💝係最高)好味指數 : 💝💝💝💝💝服務態度 : 💝💝💝💝🤍環境打卡 : 💝💝💝🤍🤍回頭指數 : 💝💝💝💝🤍

總括而言 (5個💝係最高)
好味指數 : 💝💝💝💝💝
服務態度 : 💝💝💝💝🤍