餐廳: 饃饃餃子
資訊:

今次同食純素既朋友仔去,所以就無食到我最愛既爆汁蒸雞肉饃饃~但估唔到素菜都超有驚喜~先嚟一個薯仔波波外脆內軟,加埋凍凍既酸汁,食落個口感好豐富仲好 refresh 添~啲饃饃餃子都係即叫即煮所以要等吓,但係新鮮熱辣係值得等下既~我哋除咗order左佢哋之前已經有既香料薯仔煎餃🥔 之外,仲試咗佢哋既新品豆乾佛手瓜煎餃,香料味超出而且瓜🥒本身既濕潤質感令到個煎餃都好juicy~薯仔好香,但相對嚟講我覺得豆乾佛手瓜煎餃更加出色。好值得一試!好欣賞佢哋係真係好用心製作佢哋既食物,連個 dip 醬都冇得輸~個個食過都大讚既蕃茄香辣汁,係真係食得出真材實料用好多番茄做出嚟既天然味,唔係 artificial 野~ 花生汁就勁香又好rich,次次都真係連個醬汁都要舐埋~

豆乾佛手瓜煎餃
香料薯仔煎餃