2024-03-16 132 瀏覽
本身一心想食甜品拼盤 最主要想食tiramisu同巴斯克蛋糕 點知兩點到 落完單 隔左一陣通知Tiramisu賣晒 所就轉散叫一件焙茶巴斯克蛋糕+ recommend 的自家製比利時窩夫 + iced Cappuccino 自家製比利時窩夫配豆腐雪糕 - 窩夫底可以揀原味或朱古力味 我哋揀咗各一 點知嚟到個窩夫質地好乾同好硬身 完全無蛋香味 無朱古力味,亦都無甜味 好似食緊麵粉咁 真係從來未食過咁既waffle 唔好話係香港 係比利時食過嘅窩夫都唔係咁 食左兩啖就真係食唔落去巴斯克蛋糕 - 合格正常既咖啡 - 夠香濃但餐牌唯獨呢個自家製比利時窩夫有寫Recommend 真係理解唔到 好失望

巴斯克蛋糕 - 合格正常既
咖啡 - 夠香濃