2024-04-08 131 瀏覽
Book左呢度同屋企人食飯+慶祝生日,估唔到可以咁令人失望!叫左個椰子湯,已remark少鹹但都仍然好鹹!個柚子大蝦沙律,係我每次食泰菜必叫,但從未食過咁難食!成兜野係暖既,個醬又唔知咩味,又唔新鮮豬頸肉個汁千祈唔好淋落去!又係勁鹹!「炭燒」羊架仲難食過茶餐廳!完全冇羊味!個印度咖哩鹹到可以去洗腎!鹹都算,可以做到完全食唔到咖哩味!最後呢個椰汁糕,我見到個刻真係呆左!個樣好似放左成個禮拜咁!仲要連碟去蒸熱,再直接拎出黎上枱!$58呢4舊野?成餐飯成千蚊!除左個米紙卷同炒飯係叫ok正常⋯其他真係不知所謂!可以全部做到淨係食到鹹味,但原全食唔到本應有既味,真係好出色!仲有全部野食都係純翻熱,包括個炭燒羊架!除左甜品,Total叫左9樣野食,但全部可以係10分鐘內出哂環境都ok既~但比成千蚊食呢堆翻熱既垃圾,真係好後悔揀左呢度!見到之前咁多好評,究竟係轉左廚師定比錢搵人做假?

豬頸肉個汁千祈唔好淋落去!又係勁鹹!

「炭燒」羊架仲難食過茶餐廳!完全冇羊味!