2020-01-17 1482 瀏覽
今日同同事farewell 諗住同同事開開心心食番一餐, 結果我都未食飽就走左食完開番openrice睇評價真係得啖笑, 可能大家平行時空第一係 間鋪係咁漏單同上菜超慢我地一行十個大男人, 好快脆就食完一碟是常識吧我地頭一粒半鐘頭都叫左幾轉刺身 點知先黎得兩細盤其他熱食同壽司都要兩個字以上先上到黎海膽軍艦叫左三轉黎得一次仲要提我地last order仲會唔會叫野食唔係我地同佢講番我地好多野都未到, 大家冇野食你眼望我眼, 佢都唔打算同我地check單check完仲要番番黎同我地講我地啲單已經唔見左唔見左? 定唔想整啊?第二係 野食質素幾唔掂我地叫左幾轉刺身, 乜魚都叫左啲咁但係放入口都唔係幾分得出係乜魚打乜魚隻隻魚都係一樣, 冇味既, 吞拿魚仲要係勁多筋其他熱食之中成晚最好食既應該係燒菠蘿, 叫做幾多水幾甜其他熱食又唔夠熱, 份量又細第三係 價錢問題同區晚市日式放題都係差唔多, 今日我地7點入座每位258+1我預期會食番啲好啲或者正常啲既食物結果竟然係又漏單又慢又唔好食老實講真係好失望, 個人黎講唔會再去, 都會叫朋友唔好黎呢間食, 係咁

第一係 間鋪係咁漏單同上菜超慢
我地一行十個大男人, 好快脆就食完一碟是常識吧
我地頭一粒半鐘頭都叫左幾轉刺身 點知先黎得兩細盤
其他熱食同壽司都要兩個字以上先上到黎
海膽軍艦叫左三轉黎得一次
仲要提我地last order仲會唔會叫野食
check完仲要番番黎同我地講我地啲單已經唔見左
唔見左? 定唔想整啊?

第二係 野食質素幾唔掂
我地叫左幾轉刺身, 乜魚都叫左啲咁
但係放入口都唔係幾分得出係乜魚打乜魚
隻隻魚都係一樣, 冇味既, 吞拿魚仲要係勁多筋
其他熱食之中成晚最好食既應該係燒菠蘿, 叫做幾多水幾甜
其他熱食又唔夠熱, 份量又細

第三係 價錢問題
我預期會食番啲好啲或者正常啲既食物