2023-06-27 409 瀏覽
lunch又約左一班同事去食放題😆 雖然有同事減緊肥生同緊,但係一聽到放題既佢都要跟埋一齊去午市放題 $238一坐低落單嗌刺身係常識吧,刺身有三文魚、甜蝦🦐、吞拿魚、油甘魚、帶子同花海蜇(好爽口,平時較少見到),另外吞拿魚、油甘魚好肥美好鮮甜😍而三文魚厚身口感十足壽司🍣方面真係唔建議叫甘多浪費quota ,事關舊飯都算大舊🙈不過見佢好多選擇就嗌左幾款試下,魚油豐富既鹽燒左口魚~ 芝士燒玉子甜甜地好夾~花之戀又係必食💕熟食無意之間就已經嗌到成枱都係!熟食炸物串燒鍋物五花八門樣樣有,叫左吉品鮑汁花膠(花膠好大塊又厚身)、蒜蓉醬烤扇貝(蒜香滿滿)、蒲燒鰻魚(鰻魚汁入哂味)、比目魚西京燒(魚油豐富好香、雪花牛肉鍋(肥牛沾滿壽喜燒湯底好入味)、牛油粟米🌽(超甜我一個人食左兩碟😂)自助區仲有飲品(連啤酒🍻都有,仲有益利多Suntory‼️)我哋最後食左貓山王炸榴槤!勁香榴連一咬就流出黎🤤 鍾意嚟呢度食放題係掃QR code落單好方便, 而且上菜速度好快又冇漏單😆

午市放題 $238