2024-03-01 1156 瀏覽
牛一哥韓式燒烤放題係開業冇耐既韓式燒烤放題餐廳 真。韓國人主理😊最正嘅係有多達十幾款自家醃製泡菜無限量供應 啱晒泡菜控既我地❤🔸️韓式小食&前菜幾多款式 好似海鮮煎餅 炸雞 年糕個煎餅仲好好味👏🏼🔸️韓式燒烤數到主角就梗係自助燒烤放題啦 多款肉類🥩海鮮🌊蔬菜🥬任君選擇 🐷🐮🐏🐣🦐🐟樣樣都有 咁多野食都只係承惠$248一位乍🤑 仲可以食足120分鐘 CP值超高丫 比較驚喜既係竟然有羊肉 因為放題真係唔多地方有得食另外佢個魷魚 青口 蝦都夠新鮮爽口 調味又惹味🔸️九宮格牛盛盒有原粒頂級肉眼 安格斯肥牛 厚切牛舌腩 五花腩等肉類質素唔錯 上菜速度都快 燒完一round店員會主動幫我哋換埋爐🔸️飲品除左大量飲品可以自取 更加估唔到係連酒精飲品都可以任攞😍 而且有好多款 想養生啲 有自家製紅棗茶同埋大麥茶🔸️甜品有成個雪糕櫃任攞 係一隻香港製造但比較少見既雪糕品牌 有好多特別口味 例如益力多味 富貴黃金果味 生果味既好似蜜瓜 菠蘿椰子 食落啖啖果肉味 真係食唔停🤪🔸️精選韓式料理 (追加項目)例如醬油蟹 韓式鰻魚 韓式生牛肉等可以付費追加 所以基本上咩韓國菜都可以食到💭餐廳環境以橙色為主調 韓式風格 卡位座

🔸️韓式小食&前菜

九宮格牛盛盒

🔸️飲品

🔸️甜品
生果味既好似蜜瓜 菠蘿椰子 食落啖啖果肉味 真係食唔停🤪

🔸️精選韓式料理 (追加項目)

💭
餐廳環境以橙色為主調 韓式風格 卡位座位寬落 通風又做得幾好 唔會有油煙 真系要再約埋朋友黎encore👯‍♀️
九宮格牛盛盒