食肉獸不能錯過的高質燒肉💓日式燒肉放題真係唔可以抗拒啊😍熊本燒肉又有靚牛肉又有靚海鮮仲有刺身任食 等我逐一介紹😛呢度點單用iPad 非常慳紙又環保環保小先鋒俾個like你👍🏻用電子方法落單 完全冇出現漏單嘅情況值得一讚加$60就有得任飲啤酒 又有hoegaarden 又有stella 又有生啤 一邊燒肉一邊啤啤佢🍻想再高級啲加$28就有得任食和牛啦😍‼️我當然唔執輸 不停升級再升級🤭海鮮拼盤就有大蝦 鮑魚 帶子 象拔蚌 仲有生蠔添 侍應哥哥好好 叫我地先燒左啲海鮮食 之後呢可以慢慢燒肉啦枱面上亦都有教每一款海鮮 需要燒幾耐確保啲海鮮燒得啱啱好 海鮮拼盤裏邊每一款海鮮都非常支持年二我最喜歡嘅就係燒生蠔同埋大蝦👍🏻等緊啲海鮮熟嘅時候 亦都order左刺身同埋一啲小食呢度嘅刺身款式都算多 最喜歡油甘魚 非常肥美 帶子都唔錯呀👍🏻小二 先來一碟和牛‼️和牛 嘅油脂分布都幾平均 輕輕燒一燒 禮成🤗我覺得加$28食呢一個質素嘅和牛已經物超所值👍🏻燒牛肉類型都有好多選擇 我每樣都叫咗少少嚟試吓🤨其中最喜歡嘅係秘製牛五花同鹽燒厚切牛舌 我不停encore燒豚肉方面呢 我好喜歡辣度十足嘅地獄豚肉 佢係豬頸肉
食肉獸不能錯過的高質燒肉💓

和牛 嘅油脂分布都幾平均 輕輕燒一燒 禮成🤗
我覺得加$28食呢一個質素嘅和牛已經物超所值👍🏻

燒牛肉類型都有好多選擇 我每樣都叫咗少少嚟試吓🤨
其中最喜歡嘅係秘製牛五花同鹽燒厚切牛舌 我不停encore
燒豚肉方面呢 我好喜歡辣度十足嘅地獄豚肉 佢係豬頸肉 醃得非常香口👍🏻
明太子雞翼 釀左好多明太子!明太子粉絲記得bookmark‼️
蔬菜類呢就嗌左番薯仔 燒雜菌同埋唔可以缺少嘅燒菠蘿😛
棉花糖