‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🐔 Lᴏᴛs ᴏғ Cʜɪᴄᴋᴇɴ Wɪɴɢs 😂 @ 🌟 Chicken Wings Mountain-Kwai Fong 雞翼山-葵芳店《👽食神大媽掃街記》.💁‍♀️ 圖中展示口味為:新加坡明哥脆香雞翼 HKD48港呢D友情萬歲檸茶雞翼 HKD48.👽 大媽一個人,鯨吞12隻雞翼!😱 無錯,係大媽一個人將佢地全部消滅 🤣🤣🤣 你地會唔會驚左大媽架 😫 呢間位處葵芳新都會廣場嘅分店,大家如果去葵廣掃完街後,唔好忘記行過黎呢度繼續掃雞翼!.🇸🇬 首先係新口味「新加波明哥脆香雞翼」,老闆話呢款用魚露調味。食落果然香口又鮮味!🤤.而今次試嘅另一款就係「港呢D友情萬歲檸茶雞翼」🇭🇰 老闆千叮萬囑叫我唔好誤會個皮黑黑地色系因為燒儂左 😂 其實係因為選用原片茶葉磨碎做醃料,茶葉燒完會變黑而已。而食落真係會好似檸茶嘅味道!澀澀地又甜甜地,正好作為其他鹹味雞翼嘅調劑!😋.總之,雞翼山嘅雞翼,無得頂!非常期待再試其他新口味呢!亦多謝老闆詳細解釋,呢間分店絕對係非常親切!☺️.👽 各位支持大媽咁耐都知道大媽幾乎無咩貼過掃街嘅分享,今次就一連幾個帖黎同大家分

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁‍♀️ 圖中展示口味為:
新加坡明哥脆香雞翼 HKD48
港呢D友情萬歲檸茶雞翼 HKD48

新加坡明哥脆香雞翼

👽 各位支持大媽咁耐都知道大媽幾乎無咩貼過掃街嘅分享,今次就一連幾個帖黎同大家分享下人氣葵廣掃街經歷啦 😁
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️