‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥪 ꜰʟᴀᴠᴏʀꜰᴜʟ ꜱᴀɴᴅᴡɪᴄʜ ᴅɪɴɴᴇʀ @ 🌟 HAND3AG《👽食神大媽食三文治》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:咕嚕咭嚕脆雞鐵板三文治 HKD 62黃金煙肉芝士鐵板三文治 HKD 48粒粒炸魚薯條 HKD 45脆脆芝士蝦球 HKD 38照燒蘑菇釀雞矍 HKD 38大甲香芋麻薯 Croffle HKD 38.👽 今次經過商場地庫,意外地發現呢間主打三文治嘅餐廳。從來未試過幫襯旺角分店,以前一路都係幫襯開尖沙咀店,一於試下呢間先。.🐔 揀左「咕嚕咭嚕脆雞鐵板三文治」,因為餐牌有隻手指公 😂 三文治入面有咕嚕BUTTERMILK炸雞塊、燒菠蘿、熔岩芝士、烤番茄、脆生菜、他他醬同特製奇妙醬。炸雞塊都幾大塊,炸完外層有層脆漿,算係幾多層次。.🥪 然後揀咗「黃金煙肉芝士鐵板三文治」,入面有日本厚滑蛋、煙肉、熔岩芝士、凱撒沙律、脆生菜、墨西哥辣椒醬、芥末籽蛋黃醬同H3燒烤醬。厚滑蛋好正,煙肉加上芝士同其他配料,味道豐富,呢個味道夠經典,幾好味。.🍟 除咗三文治,見佢個餐牌多左好多小食,所以叫左幾款試下。「粒粒炸魚薯條」算大份,魚柳係兩
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
照燒蘑菇釀雞矍 HKD 38
大甲香芋麻薯 Croffle HKD 38

咕嚕咭嚕脆雞鐵板三文治

黃金煙肉芝士鐵板三文治

🍟 除咗三文治,見佢個餐牌多左好多小食,所以叫左幾款試下。「粒粒炸魚薯條」算大份,魚柳係兩塊正方形嘅,炸得香脆,最正係超級多粗薯條,好脆。

粒粒炸魚薯條

🍤 另外係「脆脆芝士蝦球」,估唔到原來裡面塞滿咁大舊芝士,有芝士嘅濃郁味道,蝦球好彈牙。

脆脆芝士蝦球

🍄 仲有「燒蘑菇釀雞翼」,裡面有少量蘑菇,雞翼算係保持多汁,唔會過乾。

照燒蘑菇釀雞翼

🧇 最後當然要叫埋甜品啦!時令精選係「大甲香芋麻薯Croffle」麻薯幾煙韌,香芋味嘅忌廉好大堆,Croffle本身算幾大同酥脆,幾抵食。

大甲香芋麻薯 Croffle

👽 今次覺得比起以前個餐牌豐富咗好多,小食嘅質素反而令我有驚喜。

📍 旺角亞皆老街8號朗豪坊B2樓26-27號舖
📲 +(852)3905-2226