🤩$28蛋糕放題🤩|📍Undici最近揾緊適合慶生嘅平靚正嘅樓上cafe🫶🏻果然皇天不負有心人😤俾我揾到間可以用優惠價加配套餐&蛋糕放題嘅餐廳🥳即刻快手share俾大家🧏🏻‍♀️等大家唔洗再苦惱喺邊度食生日飯😎♡明太子意大利粉配珍珠帶子♡|💰$128估唔到意粉上面會有層用蟹柳疊成嘅小山丘❤️‍🔥正中我愛好💛意粉份量多而且明太子醬好creamy,所以相當掛汁💛珍珠帶子數量都唔少,配埋紫菜同蟹籽都幾好食💓♡關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯♡|💰$138牛肉份量多食落味道甜甜哋🫶🏻係會令人想一塊又一塊咁塞落口嘅牛肉🐮牛肝菌汁包實每一粒飯粒,飯粒軟硬適中🙈男朋友好鐘意食🫶🏻♡升級套餐♡|💰+$48嗌咗一款自選嘅Pasta/Risotto/Meat +$48就會包埋迷你櫻花濃蝦湯+精選甜品(1件蛋糕)+檸檬茶/美式咖啡😆,如果1件蛋糕唔夠食嘅話,星期一至四有餐廳優惠,升級套餐之後再+$28享用蛋糕放題優惠🧏🏻‍♀️♡迷你櫻花濃蝦湯♡😆呢個可以話係必嗌之選,湯嘅質感相當濃稠❤️‍🔥未飲已經聞到好香嘅味道🤤聞落同飲落都好似龍蝦湯咁🤤高質(๑•̀ㅂ•́)و✧♡芝麻扇貝沙律♡|💰8月優惠價$1🧏🏻‍♀️唔洗質疑價錢😂你無睇
🤩$28蛋糕放題🤩|📍Undici

♡明太子意大利粉配珍珠帶子♡|💰$128

♡關西牛肉燒配牛肝菌意大利飯♡|💰$138

♡升級套餐♡|💰+$48

♡迷你櫻花濃蝦湯♡

♡芝麻扇貝沙律♡|💰8月優惠價$1
🧏🏻‍♀️唔洗質疑價錢😂你無睇錯!真係$1就食到沙律🫶🏻沙律菜新鮮配埋芝麻醬啱哂我口味,仲有2隻扇貝😍真係好足料😊如果8月去唔切都唔洗驚,因為之前7月嘅$1優惠係2隻鮑魚😆所以下個月優惠分分鐘仲吸引!

♡特濃芒果乳酪♡|💰跟餐+$15
乳酪表面有玫瑰花瓣作點綴🌹冰量無刻意調節份量都恰到好處,飲品唔會因為冰而淡味💛芒果糖漿份量多有掛杯效果🥭相當適合打卡,味道濃郁無化學味🥭

♡士多啤梨酸奶♡|💰跟餐+$15
士多啤梨糖漿份量多得嚟唔會過甜,店員刻意醬士多啤梨醬抹上杯壁💓成功塑造多一杯打卡飲品😂攪勻後再飲味道酸酸甜甜而且飲品顏色會變到相當粉嫩💓滿足哂我嘅少女心

(๑•̀ㅂ•́)و✧蛋糕放題方面打咗電話問暫時9月都仲有提供🫶🏻
柚子芝士蛋糕
士多啤梨芝士蛋糕

♡日式芝士蛋糕♡
❤️‍🔥芝士蛋糕味道濃郁,質感係比較實身嘅芝士蛋糕🥰但食落完全無甜腬/食滯嘅感覺😆正

♡士多啤梨芝士蛋糕♡
❤️‍🔥老板介紹過呢款蛋糕需要放喺雪櫃雪耐啲,所以客人落單先至會攞出嚟解凍❄️食落好似士多啤梨雪糕咁❤️‍🔥入面仲有果肉!超正🫶🏻

♡柚子芝士蛋糕♡
❤️‍🔥呢款都係相當出色💛佢係以日式芝士蛋糕作基底,但食落柚子味濃郁清新💛完全唔會膩❤️‍🔥如果唔係驚食太多絕對可以輕鬆食5~6件🧏🏻‍♀️

♡伯爵茶芝士蛋糕♡
呢款蛋糕同樣需要放喺雪櫃雪耐啲,所以客人落單先至會攞出嚟解凍,不過呢款嘅解凍速度會比較快所以比較淋身❄️伯爵茶味比芝士味重

♡焦糖果仁海綿蛋糕♡
呢款嘅cream好輕盈,食落真係有淡淡焦糖味🥰蛋糕體都好蓬鬆,可以一試🫶🏻

♡朱古力海綿蛋糕♡
呢款蛋糕賣相嚟講會比較靚,食落唔會死甜💛味道偏向微苦&甜味交集
柚子芝士蛋糕
士多啤梨芝士蛋糕