2023-10-30 16362 瀏覽
玩味餐廳最適合我呢個大細路同埋古靈精怪嘅 #虎牙天 唔止裝修非常特別,連餐廳嘅菜品名都別樹一格美利堅合眾國草飼肉眼扒 🥩草飼牛以草為主,低脂不油膩👍要咗7成熟,讓肉質保持嫩滑的同時,配上兩大塊脆脆的蝦🦐片,大小朋友都話正除此之外,還有清新的芝麻醬烏冬和沙律。芝麻醬配上彈牙烏冬帶著濃郁的香氣,清新鮮甜的芒果沙律則為整道菜增添了一抹清爽的風味。真心無乜驚喜大啡菇黑松露意大利扁麵🍝其實非常驚喜,黑松露落得非常豪爽,🍄散發出濃郁的黑松露香氣,搭配豐富的大啡菇,口感豐富鮮嫩。麵條煮得剛好,彈牙有嚼勁。每一口都充滿了迷人的黑松露風味,讓人陶醉其中,絕對是美味的極致享受。避風塘炸雞翼🍗外皮酥脆香辣,內裡肉質鮮嫩多汁。吃下一口,辣味與香氣迸發,讓人欲罷不能。絕對是下酒絕佳選擇!原味薯條🍟呢個經典配菜要做得好味,並不容易但係呢度做得超正,不油不膩,香香脆脆,食到唔停口🤤非一般一般檸檬果皮烏龍茶沙冰🍹(簡稱檸茶)其實檸檬茶沙冰一杯,比平常嘅檸檬茶甜瞓覺少,但係又多咗一陣清新嘅果皮味,要來食炸嘢解渴一流🫶傳統Mojito 🍸清爽薄荷,酸甜搭配,綠意盎然。

美利堅合眾國草飼肉眼扒 🥩

真心無乜驚喜大啡菇黑松露意大利扁麵🍝

避風塘炸雞翼🍗

原味薯條🍟
呢個經典配菜要做得好味,並不容易
但係呢度做得超正,不油不膩,香香脆脆,食到唔停口🤤

非一般一般檸檬果皮烏龍茶沙冰🍹(簡稱檸茶)

傳統Mojito 🍸
清爽薄荷,酸甜搭配,綠意盎然。

• 美利堅合眾國草飼肉眼扒