餐廳: 上海榮華川菜館
資訊:

我係外賣平台叫外賣,總共叫左$1xxx本身仲擔心叫得太多,點知份量少不得止,仲要難食!!!打去舖頭反應,個員工態度極度惡劣,我覺得如果店員態度好少少,都冇咁嬲,佢仲激動過我,然後理所當然咁,咁我打出嚟大家評評理!!!酸菜魚$268 但只有譚仔膠兜一碗 魚味勁腥 成碗得幾舊魚+酸菜(店員話我地係咁個喎,一係你去譚仔食囉)辣子雞丁$138 雞乾到 懷疑人生糖醋魚塊$122 係炸魚柳剪開 總要得5塊(店員仲話我地係8塊,唔係5塊喎!)涼拌海蜇 極難食 腥到爆 完全入唔到口人生未食過咁鹹既雞絲粉皮最後我同店員講,我作為客人,我只係反映食物質素同份量達唔到期望,但你態度差之餘,又唔接受的話,我只好去平台投訴!點知個店員態度更差,最後我已經唔想再同佢講!真係比錢買難受!建議大家唔好比錢體驗難受!
我係外賣平台叫外賣,總共叫左$1xxx

酸菜魚$268 但只有譚仔膠兜一碗
魚味勁腥 成碗得幾舊魚+酸菜
(店員話我地係咁個喎,一係你去譚仔食囉)
辣子雞丁$138 雞乾到 懷疑人生
糖醋魚塊$122 係炸魚柳剪開 總要得5塊
(店員仲話我地係8塊,唔係5塊喎!)
涼拌海蜇 極難食 腥到爆 完全入唔到口
人生未食過咁鹹既雞絲粉皮

點知個店員態度更差,最後我已經唔想再同佢講!

真係比錢買難受!
建議大家唔好比錢體驗難受!

2 分鐘 (外賣送餐)