2024-04-21 209 瀏覽
朋友想食放題解壓,我當然奉陪到底。呢間第一次食,入到去已經有不少人客人,但因為呢度坐位都樂闊落,所以都坐得舒服。呢度實在太多野揀,除左刺生,仲有好多熟食同甜品。我主力推介刺身我地食左2 round,全部刺身都好肥美,又夠鮮甜,三文魚、帶子、劍魚腩,超大赤蝦和角螺刺身等,每次點完都好快上枱,而且跟足件數,冇俾漏。另外海膽手卷,食落去淡淡的海水味,鮮甜細滑,都是必食。另外涼拌鮑魚都做得很出色,鮑魚爽口彈牙,惹味的泰式醬汁將鲍魚的鮮味提升。熟食的芝麻雞翼,熱辣辣上枱,炸到金黃,內裡多汁。比目魚同燒鰻魚,油脂夠,魚肉鮮嫩甘香。仲有鹽燒海蝦,鮮肉爽彈,燒得剛好。天婦羅蝦一點都不油膩,炸到面頭酥脆,上枱時熱辣辣,好高質素。最後呢度的一口牛、牛西冷扒、烤牛舌都不可錯過,有牛脂香又夠惹味,超適合牛魔王。仲有榴槤,食落去香甜軟糯,榴槤控的我食得超滿足。自助區除了有很多種類的飲品,雪條,雪糕,連馬卡龍和清酒都有。今餐食得很盡興,食物質素高,價錢又合理,值得encore。
朋友想食放題解壓,我當然奉陪到底。呢間第

呢度實在太多野揀,除左刺生,仲有好多熟食同甜品。我主力推介
刺身

刺身等,每次點完都好快上枱,而且跟足件
數,冇俾漏。

另外海膽手卷,食落去淡淡的海水味,鮮甜細

滑,都是必食。另外涼拌鮑魚都做得很出色,

鮑魚爽口彈牙,惹味的泰式醬汁將鲍魚的鮮味提升。

熟食的芝麻雞翼,熱辣辣上枱,炸到金黃,內

裡多汁。比目魚同燒鰻魚,油脂夠,魚肉鮮嫩

最後呢度的一口牛、牛西冷扒、烤牛舌都不可

自助區除了有很多種類的飲品,雪條,雪糕,

連馬卡龍和清酒都有。

今餐食得很盡興,食物質素高,價錢又合理,

值得encore。