餐廳: 魚米 (濕地公園商場)
資訊:

下午同家人去食,諗住叫野嘅時候睇到店內侍應得兩三個,兩個送緊餐一個去收銀收錢,我哋果枱等左幾分鐘收銀果果先過黎幫手落單,侍應數量明顯不足。再來係食物質素,我哋一共叫左三個餐除咗左口魚餐同下午茶set叫做正正常常可以接受之外最離譜就係個比目魚,第一次上果條外表睇落無咩事,但係一切開裡面係生嘅,攞手指掂下中心係凍架!好似啱啱係雪櫃攞出嚟咁,叫果侍應過來幫手換左佢,好啦,換完啦,睇落炸得幾好睇又出曬煙咁,心諗今次點都得啦應該,一樣切開,驚人嘅事情就發生了,裡面又係生嘅,攞手指試温,凍嘅,emmmmm.......認真第二次都係咁,你不如唔好做算啦!最後服務質素,碟比目魚無喐過,買單準備俾錢,去收銀果邊,同佢講取消比目魚嗰一個餐,佢話去搵經理,走過去果陣仲要講你應該上餐個陣就取消,頂佢,不知所謂,而家係你嗰餐啲質素唔掂,舊魚唔熟所以我先取消,加上條魚外表睇落無事係切開先至知唔熟,借問聲我要點樣即刻取消?當我有透視眼睇到舊魚係生架??經理出嚟幫手取消咗個餐,態度都好啲識得say sorry,不過嗰侍應就真係pk。總之一句講曬下次絕對唔會再幫襯!!(附上第二次上嘅比目魚,同收據嘅相,證明我真係有在
認真第二次都係咁,你不如唔好做算啦!
總之一句講曬下次絕對唔會再幫襯!!
(附上第二次上嘅比目魚,同收據嘅相,證明我真係有在場食。)