2020-01-11 94 瀏覽
本來想去食大餐,無位,咁揾左呢一間,叫做有semi-沙律同甜品buffet嘅午餐啦!去個日得一個waiter同廚房得一個人,所以上菜叫嘢飲,樣樣都慢左少少,但佢有好有禮貌嘅,所以食得好舒服。沙律少少地,前菜係咁上下。餐湯係忌廉湯,其實我比較鍾意紅湯,但佢個白湯ok夠creamy得黎,質感唔算太杰身,味道啱我嘅個pizza同埋個魚,好有驚喜,好味,份量亦好足。不過個薯菜一般,脆又唔脆,下始可選食意粉試下。而佢配嘅他他汁都好惹味。坦白講甜品普通,mousse有少許放耐左直頭有點溶,但2件cake又幾好味喎,而個蝴蝶酥又幾好味,仲脆脆地,曲奇都一般嘅。但配合之前聖誕主題,有聖誕蛋白樹,甜左少少 但有誠意之作。但咁嘅價錢,食物又有質素 咁甜品當係 bonus都值得好高分嘅。另一係甜點可以換下,放耐左唔凍了,又驚唔衛生呢!整體份量同質量都值得再來幫襯。

沙律少少地,前菜係咁上下。

個pizza同埋個魚,好有驚喜,好味,份量亦好足。

整體份量同質量都值得再來幫襯。
外賣送餐