🐮🐮屯門牛覓食 【🥩台式牛牛火鍋放題】———山見台式火鍋🍃Lv.3 極品套餐 $328/1人嚟得邊爐就係為咗 唰唰肉!呢個套餐 牛有4款(按個人喜好排序):🥩卡樂BEEF(牛五花) >嫩肩里肌肉 >牛爽腩個人最鐘意卡樂BEEF,因為比較嫩,又有牛味。🥩月見封門柳 細細碟,有兩舊牛肉粒,沾滿蛋液。口感略硬。🥩羊肉卷,個人略嫌淡。⭐️其他生鮮食物:牛百葉、黑魚片、鮮蝦球、墨魚仔、墨魚滑 食過曬quality都正常。⭐️15款台式小食:台式牛雜、鹵水小排骨、紅燒燉牛尾、高雄話梅豬手、台式腸……小食我就冇食,但宜家睇返又覺得好似幾正🤤。🥘免費嘅湯底有豚骨湯和酸菜白肉湯。我叫咗 鮮鳳梨本菌番茄湯 額外+$18,下次我會選擇自己拎啲番茄加落去哈哈。🌟同類型嘅餐廳係屯門市中心有另一間——一鼎,成日都好多人排隊👉🏽最大嘅分別係環境方面,山見台式火鍋環境相較寬闊,兩人位嘅檯面較大,可以擺多啲嘢,但就是去嘅呢次地面比較滑,需多加小心🫰🏿。
🐮🐮屯門牛覓食 【🥩台式牛牛火鍋放題

———山見台式火鍋🍃
Lv.3 極品套餐 $328/1人

嚟得邊爐就係為咗 唰唰肉!

呢個套餐 牛有4款(按個人喜好排序):
🥩卡樂BEEF(牛五花) >嫩肩里肌肉 >牛爽腩
個人最鐘意卡樂BEEF,因為比較嫩,又有牛味。

🥩月見封門柳 細細碟,有兩舊牛肉粒,沾滿蛋液。
口感略硬。

🥩羊肉卷,個人略嫌淡。

⭐️其他生鮮食物:牛百葉、黑魚片、鮮蝦球、墨魚仔、墨魚滑
食過曬quality都正常。

小食我就冇食,但宜家睇返又覺得好似幾正🤤。

2023-01-23
  • 牛爽腩