2021-10-19 95 瀏覽
朋友推介嚟嘅,雖然係起工業中心入邊,但係平日夜晚都full左,幾受歡迎講咗好食嘅先。首先呢個係招牌嘅富士山,同傳統嘅卷物唔通真係有驚喜!個人覺得上面嗰啲蟹柳仲好食過下面嘅卷物仲有三文魚頭湯好大煱,啲菜都好入味,但係唔記得影相呢個龍蝦卷都好食,但係對比富士山就要唔抵食,價錢貴一倍但係其實食落同普通炸蝦冇分別呢個海膽炒飯實在非常之失望,完全冇鑊氣之餘,一啲海膽味都冇。不過我都知道依間野係專食卷物,咁但係跟住落嚟嘅卷物一樣令人失望上面係蕉魔,下面唔記得係咩名但係好似係芒果。事實證明係唔應該嗌有生果嘅卷物,識落係非常之奇怪。生果同埋卷物嘅味道會互搶同埋非常唔夾總括而言依家係非常之有創意嘅,但係要好小心嗌嘢食,唔係樣樣都好食,好容易中伏

富士山

仲有三文魚頭湯好大煱,啲菜都好入味,但係唔記得影相

龍蝦卷

海膽炒飯