2022-10-15 1445 瀏覽
之前食過幾次都可以,對上一次係大約半年或再之前,所以今次再去。先上小食,小食okay, 蝦多士good. 但小食小款過之前。之後上刺身,其實不嬲都係得最普通個啲帶子,細甜蝦,一隻鮑魚幾個人分,仲要無得reorder. 所以哩part不嬲無期望。再黎雞煲,一向無乜味. 今次多左蜆,叫有啲新意,但個醬汁真係無味。最後火鍋,個海鮮盤得返中蝦,鮑魚,蜆,青口個啲,以前有蟹,今次無左。牛唔掂。其他火鍋料只有生丸係okay. 食物總括黎講普通,但差過之前。侍應完全唔聽人講野,自我中心,唔理個客想點。好似佢先係比錢個個。1. 個阿姐想清骨碟,我食緊蝦用緊話轉頭先清,佢完全唔洗理你自己搶左,搞到啲汁滴曬係枱。2. 雞煲食到一半,佢話上火鍋。我話okay, 咁點湯底。我地揀緊,佢碌葛咁企係到,之後我地揀海鮮湯底,佢先話無,無唔識早講,企係到發夢?3. 揀左其他湯底後,同佢講咁你幫我上湯底之前加多碟一人份既雞加落雞煲,佢話你揀左湯底唔加得雞了。okay... fine.4. 個湯底上黎,佢放左我食到一半既雞煲上枱。放個火鍋上電磁爐。咁我食啲海鮮先。食食下佢問我個雞煲仲食唔食,我話食,佢話凍曬唔食得,我話我

食物總括黎講普通,但差過之前。

4. 個湯底上黎,佢放左我食到一半既雞煲上枱。放個火鍋上電磁爐。咁我食啲海鮮先。食食下佢問我個雞煲仲食唔食,我話食,佢話凍曬唔食得,我話我會食,有需要有爐可以整返熱。佢話凍曬唔得架啦,之後佢自己放曬啲垃圾落個雞煲到攞走左。咁你問我要唔要係廢話?你想無諗過比我揀。之後嘈左兩句,佢話咁上返個新雞煲比我。但已經無心情食。甜品都無叫。重點係,佢地自己按自己想點做就要做,唔係service個客。已經無乜特別要求,叫你唔好搞我比我食遮,好難咩?

服務總括黎講,阿姐完全係 not fxxking care about you. 只活係自己既世界。無下次。

價錢,十點前埋單走人。位位四舊左右,正常價,哩類餐廳哩個價錢有好多選擇。起碼唔洗食到一肚氣。
2022-10-14
  • 蝦多士