2023-02-07 180 瀏覽
相約老公撐枱腳,嚟到位於尖東嘅Gusto意大利酒吧餐廳,餐廳有梳化位,地方寬敞,空間感十足,播住悠揚嘅英文歌👍🏻店員態度親善,有笑容😊我哋一坐低,就送上西式麵包配黑醋和橄欖油。安格斯牛肉串燒造型充滿心思,掛住嘅串燒,以一層牛肉一層蔬菜組成,蔬菜吸收咗肉汁,入口juicy又咇汁,味道天然,無過多嘅調味料,牛肉燒到外皮有點脆,內裏粉嫩,容易切開,無咩筋,入口覺得啱啱好。香炒雜蘑菇牛油蒜蓉炒,啖啖都有蒜蓉粒,上枱已聞好香,細細份,作為小食好適合!意大利肉醬意粉同平時食開嘅唔同,唔係肉醬 ,係用上牛肉粒黎煮,加上新鮮蕃茄,口感特別,而且好Fresh 👍🏻原隻波士頓龍蝦燴意大利飯大大隻龍蝦呀😍賣相已經吸引眼球,龍蝦肉爽滑,而且仲起埋肉,方便食,飯底用龍蝦湯來煮,又鮮又滑,高質🙌🏻
相約老公撐枱腳,嚟到位於尖東嘅Gusto意大利酒吧餐廳,
我哋一坐低,就送上西式麵包配黑醋和橄欖油。

安格斯牛肉串燒

香炒雜蘑菇