2020-03-17 444 瀏覽
朋友話想試呢個漢堡店好耐 所以個次我地就去試呢個漢堡店🥰黑松露芝士牛堡 $50 + 漢堡套餐 $15 (薯格)我地個日兩日都係叫黑松露芝士牛堡 🥰我就叫薯格 佢就叫(番薯條 + $5)。 首先講下佢地既漢堡 漢堡包皮有煎過亦有小小牛油香 🙈但個牛肉就煎到過左龍 🤦🏻‍♀️我同朋友一齊叫同一樣食品 但佢個個食落反而好多肉汁 而且嫰口 但我個個肉就好乾好”鞋”。😨我就覺得間餐廳呢樣做得唔係幾好 食主菜都要睇下好唔好彩🤨 做得漢堡包店既餐廳應該做好佢既主菜 應該改善下😪 黑松露汁係香既食落都算濃郁 唔錯🙂 而佢既薯格就普普通通正正常常。👌🏼但值得一提既係佢地既番薯條 😍非常好味 炸得岩岩好之餘 佢仲好有番薯味好甜👍🏻 所以我覺得值得加$5!🤣總括,餐廳店舖較細 座位迫 😔建議夏天黎 冬天啲大褸都唔知可以擺係邊 食得幾辛苦🤣 而且可以改善下煎牛肉既時間 保持水準會更好! 番薯條可以叫黎食下 唔錯!
朋友話想試呢個漢堡店好耐 所以個次我地就去試呢個漢堡店🥰

黑松露芝士牛堡
薯格
番薯條
黑松露芝士牛堡 $50 + 漢堡套餐 $15 (薯格)

黑松露芝士牛堡