琴晚同朋友一行3人黎打邊爐,本身門口望入去,見到得個雪櫃仔放邊爐料,都唔係太大期望。但志在同朋友傾下計,咁照入啦。但估唔到服務都幾差下。-90分鐘放題,我地20:10入座,21:00要加湯既時候個呀姐西晒面,一野倒啲湯落煲入面,語氣勁差咁:「我地就黎收舖架喇!」我同朋友們都黑人問號,仲有成40分鐘wo!-冇人執枱:成間舖得幾枱客,啲呀姐眼望望又唔執枱,成枱都堆滿晒吉碟。-就夠鐘既時候,其實我地已經一早熄晒爐食緊雪糕,然而當我地執緊野打算走既時候,個呀姐再一次走過黎催:你地夠鐘交枱啦!(其實只係遲左一分鐘⋯間舖仲有其他客人遲過我地黎,所以應該冇咁快收舖🙄食物:-啲天婦羅同炸物有燈照住都係凍既-邊爐料得啲丸類,唔食丸既基本上冇野好食-壽喜燒啲蛋打三隻有兩隻都係壞,出面仲好多雞屎,應該唔係日本蛋結論:-埋單$198其實去返牛X嗰啲仲有禮貌+乾淨-想受氣既咪繼續黎食,包你後悔Ps. 朋友食完即刻肚痛,我就唔知關唔關事啦

食物:
-啲天婦羅同炸物有燈照住都係凍既
-邊爐料得啲丸類,唔食丸既基本上冇野好食

結論:
-埋單$198其實去返牛X嗰啲仲有禮貌+乾淨
-想受氣既咪繼續黎食,包你後悔
Ps. 朋友食完即刻肚痛,我就唔知關唔關事啦
2020-01-27