2021-09-22 1044 瀏覽
認真講,食物係好食,有驚喜,上菜都快,我食點心,可以推介個金紗米網蝦腸粉。但令我忍不住一定要評價既係服務態度,可能假日問題,早上食客不多,所以有四五個姐姐待應企係到吹水,我一路食,每食完一籠,啲姐姐好似搶食咁第一時間搶走我個吉籠,我當初以為咁啱啫,食完第二籠又幾個姐姐鬥快咁,咁我放慢食啦,其實咁多姐姐望住食,好有壓迫感。之後聽到有個姐姐同另一個姐姐講,食咁慢咖,我回應一句做乜咁趕,佢咀苗苗我😑之後我每食完一籠,佢完全問都唔問就拎走我個籠,其實仲有一舊,事關我兩個人食,叫多左野,飽左,所以慢慢食,唉,我打上離呻下啫,紅日假都係想優閒咁飲茶啫。希望餐廳負責人不防教導下前線們。