想先說說這一個湯湯好creamy, 味道濃郁,而且入邊仲有真材實料, 即有香味又有口感, 是少數難得連湯都有誠意的餐廳。 卡邦尼煙肉蘑菇意粉麵條是偏硬的那一種,係,食起上嚟幾彈牙。我都鍾意佢嘅白汁, 配上蘑菇婆味道很濃郁也很香。 紅紅既配菜令視覺上增添不少好感。 比較特別的是他加了一點點啡色的小脆脆, 雖然不知道是什麼, 但食起上來 令口感除了彈牙creamy外又多了一個層次👍特別!蜜糖芥茉海鮮pizza呢個pizza 十分有風味, 似乎未有其他餐廳食過呢種口味。 我不能食太芥末的味道, 但這個竟然也在我的接受範圍之內!所以怕辣的朋友也不用怕! 反而我覺得黑松露的味道也很突出,很香。 上面有綠色脆脆的葉, 很香口, 總括嚟講都很美味!西班牙豬鞍10分有驚喜! 這個很易入口, 煎得很香,入口彈牙得來 即使不點醬汁也還有豬肉鮮甜的味道! 點埋汁就更正哦! 配菜也很有誠意,竟有六種之多❤️飲品就正正常常~~

想先說說這一個湯

卡邦尼煙肉蘑菇意粉

蜜糖芥茉海鮮pizza

西班牙豬鞍
正哦! 配菜也很有誠意,竟有六種之多❤️

飲品就正正常常~~