已經支持咗OLDISH好幾年💖除咗因為環境舒適、裝修有品味,食物質素都唔錯!尤其係signature burger🍔所以,去開附近,都一定會去支持食吓嘢。但事隔一段時間再幫襯,都覺得幾失望。我平日夜晚(8點左右)去到。入到去,食物只係得返意粉同飯,飲品(其實上到去食都會想enjoy杯咖啡🥲)、甜品都未能提供🙅🏽‍♀️。另外,食物未到,就先請我哋埋單。我理性上明白平日夜晚唔係咁旺、唔多客人,可能去到呢個鐘數,預留嘅食物已經唔多,而且想趁收工前埋埋條數。但係我(情感上😂)都幾失望食物嘅選項淨返咁少。而且,個氛圍令人唔會想好似之前咁靜靜坐低、慢慢enjoy吓啲食物。平心而論,食物質素保持到,真係好食,但今次會令我卻步再過嚟幫襯🥲(少少side note,唔好誤會,其實staff嘅態度冇問題同友善~不過,對比起之前嚟嘅經驗,今次咁樣真係有啲失望。)
已經支持咗OLDISH好幾年💖

所以,去開附近,都一定會去支持食吓嘢。

但事隔一段時間再幫襯,都覺得幾失望。

但係我(情感上😂)都幾失望食物嘅選項淨返咁少。

Wild Mushroom Risotto
Pesto  Mussel  Spaghetti