餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

今日好好天,帶媽咪去行下海濱、食下好西,就行到黎呢間JOMO啦,等左半個鐘先有位,好彩天氣涼爽,店外都有部大風扇機,所以都算等得舒服.食物1.威士忌木橘煙燻鮭魚忌廉芝士酸種麵包HKD1182.大蝦蕃茄醬手打意粉HKD1283.咖啡果凍燕麥奶HKD504.香蕉草莓沙冰HKD55.味道 ★ ★ ★ ☆ ☆鮭魚麵包幾好食,鮭魚份量算多,有隻流心蛋放係上面,味道酸酸咸咸好refresh!意粉冇特別,蝦肉係”鞋”既,幸好意粉軟硬度適中。咖啡果凍燕麥奶都幾伏,果凍冇咖啡味,奶都冇燕麥味,只係放啲燕麥上去香蕉草莓沙冰唔算好甜,應該冇糖精,所以飲落覺得好fresh,係唔錯!.服務 ★ ★ ★ ★ ☆ 拎飛等位嗰陣店員都好有禮貌,解釋坐室外嘅話就唔需要等,如果想坐室內就要等位。有位後店員都同我哋講喺邊度落order,餐具水杯都係自助,要係邊到拎,有禮貌,指示清晰!.環境 ★ ★ ★ ☆ ☆入面有梳化位、高枱、bar枱。户外有幾張餐枱。對住個海食飯係幾寫意既,鐘意影相打卡既人應該幾鐘意呢到既!.價錢 ★ ★ ☆ ☆ ☆呢個價錢我覺得佢食物質素唔達標,因為d食物唔算好好食有驚喜,係好普通,打卡呃like係o
食物
1.威士忌木橘煙燻鮭魚忌廉芝士酸種麵包HKD118
2.大蝦蕃茄醬手打意粉HKD128
3.咖啡果凍燕麥奶HKD50
4.香蕉草莓沙冰HKD55
味道 ★ ★ ★ ☆ ☆

意粉冇特別,蝦肉係”鞋”既,幸好意粉軟硬度適中。

服務 ★ ★ ★ ★ ☆
環境 ★ ★ ★ ☆ ☆
價錢 ★ ★ ☆ ☆ ☆
呢個價錢我覺得佢食物質素唔達標,因為d食物唔算好好食有驚喜,係好普通,打卡呃like係ok,因為擺盤係幾靚既,但呢個價錢可以食其他好食既西餐!
威士忌木橘煙燻鮭魚忌廉芝士酸種麵包
大蝦蕃茄醬手打意粉