餐廳: 馬拉公公
資訊:

2020-12-10 247 瀏覽
Gogo mall嘅馬拉公公係我同朋友嘅食堂~真係好喜歡呢間馬拉餐店 老闆娘好nice平時係佢度都係幫襯開濃味野,今日我想清清地,佢所有野岩我食,太感恩今日大家都係養生mode呢碗就係我碗清清地嘅雞雞 (繼續係我至愛嘅肉) 湯滲滲 我真係好鍾意食滲滲,粗幼通吃Yeahhh 碗麵食得我好舒服雞肉一啲都唔絲,都有咬口架~~ 想刺激返少少又可以點點旁邊嘅酸辣汁。朋友嘅肉骨茶都not bad啊,熱辣辣,肉排唔算淋,料索晒湯汁,微微herb嘅味道,nomnomnom
Gogo mall嘅馬拉公公係我同朋友嘅食堂~
真係好喜歡呢間馬拉餐店
老闆娘好nice

今日大家都係養生mode

怡保芽菜雞絲湯滲滲

呢碗就係我碗清清地嘅雞雞 (繼續係我至愛嘅肉
) 湯滲滲
我真係好鍾意食滲滲,粗幼通吃
Yeahhh 碗麵食得我好舒服

檳城肉骨茶