2023-10-31 168 瀏覽
約朋友到油麻地食晚餐,我必食Liberty Coffee & Wine💛 木系色調的環境,舒服安靜,好適合約會、朋友聚會聊天… 🎈蟹蓋蟹膏蟹肉意大利飯 $178
Crab Meat & Butter Risotto好香好creamy的意大利飯,是我個人很推薦的菜式之一😋 每一啖都是蟹膏蟹肉的鮮香四溢,食到好滿足🥰 🎈阿拉斯加野生炸魚薯條 $158Alaska Wild Fish & Chips長厚的炸魚表皮酥脆香口,內裡肉嫩,好好味🤤 還有大量熱焫焫的薯條小食🤗 可以慢慢食… 一邊食一邊聊天,特別暢快🤣🎈開心果凍鮮奶咖啡 $49開心果特飲好正🤩 開心果鮮奶顏色柔和,倒上espresso☕️ 顏色漸變,更igable📸 而味道則是啡味醇厚,帶淡淡的開心果味😚 🎈開心果smoothie $78Smoothie的開心果味最香濃,上層是香滑的開心果cream,配搭綿密的沙冰,美味清涼🥳 🎈開心果雪糕 +$38Pistachio Ice Cream見開心果特飲咁正,就後上咗個開心果雪糕做飯後甜品😍 開心果味道突出之餘,雪糕軟滑,可以encore來多杯😁🎈秘製炸雞翼 +$68/ 5pcsFried

🎈蟹蓋蟹膏蟹肉意大利飯 $178

🎈開心果雪糕 +$38
Pistachio Ice Cream

🎈秘製炸雞翼 +$68/ 5pcs
Fried Chicken Wings
炸物愛好者,食完炸魚,忍不住要來一份炸雞翼😄 還是外脆內嫩,趁熱食,最正!