2022-09-29 65 瀏覽
同朋友去咗食呢間日式食堂,環境好舒服😌,對日本有情懷嘅人可以試吓食呢間,YouTube都見到有好多人介紹。😆☺️日本油甘魚,三文魚腩,甜蝦,海膽,望到都覺得高級,好豐盛,口味特別,吃起上來十分香口,味道均勻,的確有驚喜👅👅燒雞皮串,咸度亦恰到好處,而不失鹽燒的那股惹味,金黃酥脆,口感香脆有咬口。💪🏻🤟🏻豚肉蘆筍卷,豚肉好適合做卷物,蘆筍好新鮮,內脆外軟,兩面金黃有光澤。兼具蔬菜與肉食嘅均衡。💋👏🏻心之蛋卷,看似平平無奇,入面竟然塞滿晒三文魚同埋魚子😁🤙🏻,芝士量好多,我諗冇人可以抵抗。😘😜好少食到咁好吃嘅日式菜,😙😙好開心嘅回憶,超正,位置方便宜找,心動不如行動!😍