招聘中
9天前
9天前
16天前
16天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2022-12-01 138 瀏覽
係#米線關注組 見到有人推介@tamjai_samgor 嘅新品#煳椒肉骨湯 。但佢推介post 下面嘅comment 全部都話勁難食。bili.blu 本住挑戰嘅精神,就係十二月嘅第一日挑機。💋煳椒肉骨湯米線加墨丸 $54原來就咁叫煳椒肉骨湯米線就有豬扒同老油條。先講個樣其實唔差。個豬扒有勁多黑椒,食落唔柴。至於個勁多劣評嘅湯底,叫三小嘅我覺得同平時嘅煳辣差唔多。而且佢最少都要叫五小。。。。話個湯冇味嘅朋友,可能平時真係食得太重口🤣🤣🤣🤣🤣個麵最大敗筆係個老油條到。個廣告寫話好索湯。但個老油條硬到浸完湯都仲係勁硬🤣🤣總括嚟講,唔差但我下次會叫番煳辣。不得不説,雅都譚仔質素好過時代個間好多。

💋煳椒肉骨湯米線加墨丸 $54