2023-12-10 21 瀏覽
已經習慣咗成日走過嚟大角咀呢邊搵嘢食, 因為都算夠就腳, 大約15至20分鐘就行到過嚟!早排睇到網上apps好多人介紹呢間餐廳嘅美食, 今次就睇下二世祖有咩好好食嘅嘢!呢間餐廳都好有特色, 除咗有all day breakfast, burger, 小食, pizza, 沙律飯同意粉仲有嘅係甜品, 真係琳瑯滿目目不暇給, 都好似好耐冇食薄餅所以今次嗌咗個 薯蓉黑松露蘑菇薄餅佢面頭淋咗個沙律醬幾有特色, 新鮮好食熱辣辣, 鍾意食海鮮嘅我見到個特別嘅檸檬牛油蜆梗係要第一時間試下啦!我哋仲叫咗個自家製嘅冬陰功虎蝦闊條麵, 嘩!兩隻虎蝦大大隻睇見都流曬口水, 冬陰功味唔算太辣好惹味好好食ichiban!有嘢食當然要有嘢飲啦!我哋嗌咗兩杯沙冰一杯係士多啤另一杯係抹茶, 賣相真係冇得彈, 甜甜地唔太酸, 唔怪之得坐滿客人啦! 真係可以返桌, 好味道!