☘️朋友介紹呢間響荃灣大鴻輝嘅滿屋食日式放題,話貪佢一站式可以食哂刺身壽司,天婦羅,串燒炸物,鍋物等等喎,咁聽落又幾吸引嘅,就一於嚟試吓!☘️呢度個地方原來好鬼大,啲位都几濶落,大部分都係卡位,坐得幾舒服👍 為咗慶祝馬上可以去旅行,我哋決定今晚食盡佢,所以點咗最貴嗰個D餐,可以食哂menu 度所有嘅嘢,當中包括拖羅刺身,海膽鮑魚,仲有特色壽司一啲比較貴嘅食材!仲有鵝肝鮑魚花膠,不能盡錄,睇相有圖有真相😜 有興趣嘅可以上OP睇吓佢個menu添😊☘️啲刺身質素都唔錯,而且上得都算快,唔會好似有啲地方特登拖慢上菜咁,我哋都分咗幾round 叫,費事食唔切啲燒物凍哂唔好食😜☘️呢度飲品選擇也很多,而且仲有啤酒,清酒放題添,真係好適合鍾意飲住sake 食日本嘢嘅,可以食得放啲!

大吞拿魚腩,油甘魚刺身
自選剌身拼盤