去到呢間酒店Cafe,我只有一個字形容—正💯!頭盤嘅生蠔,食落去鮮甜又爽滑,仲要誇張到食咗一打,真係過癮得滯。龍蝦同松葉蟹腳,味道鮮嫩得嚟,冷藏得啱啱好,每一啖都透心凉。話曬話,最正嘅莫過於果個燉湯—真係一試難忘!花膠螺片同椰子燉豬肉嘅配合,簡直係聖級享受,湯底夠晒香濃,入口即化。煎鵝肝都係一絕,外皮脆得黎唔膩口,再加上啲莓醬汁,甜中帶咸,勁爽口呀。而家講起窩夫同泡芙,窩夫外脆內軟,啖啖朱古力慕絲加泡芙,完美嘅甜品組合。當然,其他嘅煮法同食材都一樣出色,中式點心緻密又軟糯,日式魚生新鮮彈牙,烤羊架肉香四溢,蒸帶子同蝦,英國古老牛排都通通係高質水平。總得來講,這次嘅食旅真係堪稱一場舌尖上嘅盛宴,慳話咁多,快啲黎試下啦!記得,第時仲有芒果芝士蛋糕,又香又滑,絕對唔能錯過🍰!