2020-04-13 416 瀏覽
最近迷上Board game,約友人時都搵一間有Board game玩嘅。去到發現其實board game選擇唔多,但係好在可以慢慢坐。當日坐咗成個下午,都只係連我地在內得兩枱客。同board game一樣,食物選擇都唔多。原本諗住食自選意粉,配南瓜忌廉汁,點知話冇。於是就叫左一心唔會伏嘅卡邦尼長通粉。惡夢嘅開始...一上枱我個份卡邦尼嘅蛋黃已經散咗,相比次下,我友人個個仲原好無缺。算,當自己臭手。食落卡邦尼係完全味,落香草分量太少。另外汁亦都少,包唔曬長通粉。煙肉嘅份量少得嚇人,想話有啲煙肉嘅鹹香味都冇。最差嘅卡邦尼!! 食咗幾啖都唔食喇。只好當自己用90幾蚊飲杯咖啡同坐左幾個鐘,內心好過啲。

卡邦尼長通粉

只好當自己用90幾蚊飲杯咖啡同坐左幾個鐘,內心好過啲。
2020-04-01