2010-05-18 104 瀏覽
今晚兩個人九點半左右上到去, 見裡面都好多人。 起初侍應安排左裡面一張臺俾我地, 但由於感覺好似都幾大油煙, 而且見到露台那邊有空臺, 就轉去那邊。之後侍應拿了一盤好似滿載石春的鍋過來, 但實際上完全鋪唔滿個爐, 根本就放唔到幾多食物上去, 後來叫佢加d, 佢就唔知o係邊攞左只係3小塊白色的石春過來, 仲要係就咁用手拎住, 完全一d衛生都冇。食物種類少都算la, 仲要o係整極d野都唔會熟, 因為佢d石春本身係冇預先加熱到, 只係靠一個小小的gas 爐去加熱。結果我地兩個人只係食左兩件小雞肉, 同一兩塊午餐肉就走, 因為其他野真係等極都唔熟, 連最易熟o既魷魚煮左超過二十分鐘都完全冇起色......埋單兩個人$193 (order 左一杯飲品)* 不過值得一提係依間野都唔知佢有冇攞到食肆牌, 同埋唔知過唔過到消防條例

埋單兩個人$193 (order 左一杯飲品)

2010-05-17