2020-10-29 136 瀏覽
米走雞我覺得最好食的就是佢個芝士雞煲芝士味超濃,超足料,芝士味一直流係口腔入面芝士控一定一定一定要去試我地每次去都一定會追加牛肩肉,芝士既香味可以帶出牛肉既香味和牛味。手打墨魚丸和蝦丸,彈牙,爽口,足料,超結實。完全係新鮮墨魚同蝦所打出黎的。咬落去實的的的,加埋芝士⋯⋯一咬仲會爆汁,好食👍🏿👍🏿👍🏿今次我地叫左個鬼馬蝦滑,不太建議叫,因為同食蝦丸一樣,比較建議叫蝦丸多啲冰豆腐必點,冰豆腐放入芝士湯到,吸曬所有芝士湯的精華,簡直邪惡之最⋯⋯最後我地會加個公仔面⋯⋯將所有芝士的精華同脂肪食晒落肚。第一次食米走雞係係南昌,長沙灣果邊。地方較細,但一個個卡位都算坐得舒服,人唔多。之後我地再去就係幫襯太子呢間,地方大好多,都係一個個卡位,有私人空間,地方大,舒服,慢慢食又唔會比人吹住晒,一流👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿服務方面,工作人員都好好,由於而家疫情關係仲比好多消毒紙巾我地添備註:我地通常1800左右去,人未係太多
米走雞我覺得最好食的就是佢個芝士雞煲

芝士味超濃,超足料,芝士味一直流係口腔入面
芝士控一定一定一定要去試

備註:我地通常1800左右去,人未係太多