2019-11-07 88 瀏覽
之前係觀塘番工,養成左鍾意係工廠大廈搵食嘅興趣😋今次就帶埋男朋友去左呢間近牛頭角地鐵站出口嘅Non Kitchen 🍽.一入門口就俾餐廳環境吸引住,燈光特意較暗,天花仲掛滿星星吊燈,真係好有情調,同另一半黎撐枱腳真係好浪漫❤️餐廳另一邊放左一張桌球枱,想收左工同同事黎happy hour都非常適合。餐廳主打西式美食,尤其係各式扒類,我地食左幾樣野都覺得好好食,值得推薦俾大家👍🏻.⭐️蒜蓉牛油雞翼鍾意蒜頭嘅朋友一定要食!蒜頭粒好香,配埋雞翼一齊食,正😛⭐️炭燒美國特級牛肉眼扒牛扒係12oz,真係好大份,我男朋友食完話好滿足😂 牛扒嘅炭燒味好香,咬落去好juicy,都幾有肉味,配菜都唔錯。⭐️意大利燴飯配田螺呢道菜式集合左我好鍾意嘅risotto同田螺肉😍Risotto煮得啱啱好,creamy得黎有咬口,而且配合入面嘅瓜菜,食落好清新🥒⭐️意大利芝士餅好香酒味,質地好滑身,食完唔會膩聽講每逢星期六晚餐廳都會有任食牛扒活動,下次一定要再黎食🤤

⭐️蒜蓉牛油雞翼
鍾意蒜頭嘅朋友一定要食!蒜頭粒好香,配埋雞翼一齊食,正😛
蒜蓉牛油雞翼

⭐️炭燒美國特級牛肉眼扒
都唔錯。
炭燒美國特級牛肉眼扒

⭐️意大利燴飯配田螺
意大利燴飯配田螺

⭐️意大利芝士餅
好香酒味,質地好滑身,食完唔會膩
意大利芝士餅

聽講每逢星期六晚餐廳都會有任食牛扒活動,下次一定要再黎食🤤
2019-11-05
蒜蓉牛油雞翼