2022-10-27 235 瀏覽
估唔到觀塘都有半自助午餐!超抵食!同場都有好多熟客仔,自助形式真係唔錯,如果喺觀塘返工LUNCH想食飽啲可以過嚟坐下~半自助午餐 $65起~可以叫一個主菜: 焗飯、意粉、牛扒、PIZZA等等!而自助區有湯、沙律、小食、甜品及飲品~我哋叫咗火鍋雙拼&辣肉腸Pizza😂🍲火鍋雙拼 肥牛&豬腩肉 可選沙嗲湯/芫茜湯🌱 今次飯腳唔食芫茜,所以揀咗沙嗲湯,上枱時沙嗲味濃濃呢~可選白飯/麵/意粉🍝二話不說揀意粉!第一次打邊爐滾意粉🤪  打邊爐落港式意粉又幾有趣同幾好味😂🤪🤪 好耐無打過一人邊爐,估唔到仲有響鈴🤩生菜、金菇、貢丸、餃子、腸仔、粉絲,都好多野食!🍕辣肉腸Pizza 可選薄批或手工批,當日手工批已售罄,所以揀咗薄批材料好豐富!有辣肉腸、煙肉、免治肉、洋蔥、青紅椒、蘑菇、芝士中間芝士滿滿都有拉絲效果~味道又唔會太辣~因為好多材料所以呢個真喺超抵!
半自助午餐 $65起~
可以叫一個主菜: 焗飯、意粉、牛扒、PIZZA等等!
而自助區有湯、沙律、小食、甜品及飲品~
我哋叫咗火鍋雙拼&辣肉腸Pizza😂

🍲火鍋雙拼 肥牛&豬腩肉

🍕辣肉腸Pizza
可選薄批或手工批,當日手工批已售罄,所以揀咗薄批
  • 辣肉腸Pizza
  • 火鍋雙拼