除咗週末同朋友嘅聚會,選擇咗一間位於銅鑼灣嘅西餐廳Iza'Bis,俾我哋帶嚟左一個令人驚豔嘅晚飯!由於好多食評博客推介過,所以早就mark埋左試吓!😊💓餐廳環境💓首先就要讚一下Iza'Bis舒適嘅環境,設計幽雅,服務人員都好友善,使人好放鬆🎇。💓菜式一:大師海鮮桶💓大師海鮮桶,一望就感覺豐盛極啦!無論係蝦、龍蝦還係魷魚都鮮甜無比,好滿足!我個人好鍾意其中嘅活加拿大龍蝦,肉質彈牙😍同甜粟米同新薯一齊入口,味道更上一層樓!💓菜式二:水牛芝士卡布里沙律💓咁多嘅菜式當中,水牛芝士卡布里沙律定必有佢位置!芝士滑口,而卡布里沙律更係飽滿,味道既香濃又細膩,實在好有水準啊!👌💓菜式三:日本山形縣產乙女A5和牛蕃茄肉醬意大利寬條麵💓然後就到喇日本山形縣產乙女A5和牛蕃茄肉醬意大利寬條麵!只見個肉醬味道十足,肉質都好嫩,超讚!我相信呢味係我將來會再黎Iza'Bis要求加邊嘅!😋💖總結💖  體驗完Iza'Bis之後,我只能說佢絕對值得一試!如果你喺尋找一間西餐廳,一定要嚟試試Iza'Bis!無論係約會定係呢兩個公婆我哋啲情侶夜,實在係好適合!我相信下次再約餐嘅時候,一定要第一時間諗起Iza'Bis!😄

💓餐廳環境💓
💓菜式一:大師海鮮桶💓