2022-10-07 710 瀏覽
Weekend見天氣好去食個早餐☁️嗰區靜靜地幾舒服😌我哋排咗20分鐘隊就有位有得揀室外或者室內~~餐廳入面嘅裝修幾精緻✨嘢食選擇亦幾多😻𝙁𝙤𝙤𝙙🥓Bacon Benny 呢個benny係用Butter Biscuit做底~好鬆脆香口😻✨配上Tomato Relish即係特別調製嘅蕃茄醬🍅 可以中和返Hollandaise sauce 嘅油膩感~~🥯Lox & Bagel個bagel好香芝麻味✨口感好煙靭~除咗大大塊煙三文魚之外,仲加咗厚厚一層Cream Cheese🧀另外仲有生菜🥬同埋醃洋蔥🧅令到成個配搭更加refreshing😻❣️🧇Waffles Single 個窩夫勁香😻口感煙靭,好鬆軟~個topping我哋揀咗Honey Whipped Mascarpone🍯淡淡蜜糖味加芝士香味🧀同個窩夫勁夾🫶🏻建議大家都揀呢個topping!! 💛𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨☕️Flat White 🍫Mocha
Weekend見天氣好去食個早餐☁️

嗰區靜靜地幾舒服😌

我哋排咗20分鐘隊就有位
有得揀室外或者室內~~
餐廳入面嘅裝修幾精緻✨
嘢食選擇亦幾多😻