2022-06-24 46 瀏覽
近年興起生銅飲食,火鍋都趕上潮流,同大家進入生銅世界,生酮達人唐貝詩@tongbest 同渝味曉宇首創左個生酮火鍋套餐 ,大家可以食住瘦,瘦住食,無後顧之憂擦餐勁。.灣仔店地方寬敞,坐得好舒服,唔怕人撞人。嚟到當然試Keto 火鍋啦,絕對係第一次食,超期待。 .先揀左個湯底- .鴛鴦鍋 - 養生花膠雞鍋(生酮)+普通辣大紅鍋養生花膠鍋及麻辣鍋,雞鍋選用三黃雞再加入花膠,湯底足料鮮甜,唔只食住瘦,仲食住靚。 嚟到麻辣鍋亦一定要點,呢度嘅麻辣係我食過最爽,夠麻夠辣。生酮雜莓汁雞尾酒/青檸梳打,提神醒胃,酸酸地飲啖好開胃。我哋特別點左個海帶麵,無澱粉質,落湯滾幾滾食得,口感清爽,配養生雞鍋好好味。.成餐都好適合生銅人士,要感受食住瘦就係係要嚟試吓。.其他食物都非常多選擇同高質,我地二人同行樣樣點半份啱啱好,唔驚孖住嚟食食唔晒。美國Prime牛小排(半份)鴨血(半份)香鹵豬大腸(半份)芝士丸(半份)潮汕手打牛筋丸(半份)手打四寶丸(半份)黑豚腩肉(半份)嫩牛肉(半份)海帶麵(半份)平菇(半份)韭菜豬肉水餃(半份)
先揀左個湯底-
鴛鴦鍋 - 養生花膠雞鍋(生酮)+普通辣大紅鍋

生酮雜莓汁雞尾酒/青檸梳打,提神醒胃,酸酸地飲啖好開胃。

成餐都好適合生銅人士,要感受食住瘦就係係要嚟試吓。

美國Prime牛小排(半份)
鴨血(半份)
香鹵豬大腸(半份)
芝士丸(半份)
潮汕手打牛筋丸(半份)
手打四寶丸(半份)
黑豚腩肉(半份)
嫩牛肉(半份)
海帶麵(半份)
平菇(半份)
韭菜豬肉水餃(半份)
2022-06-23