2023-12-16 1621 瀏覽
一行四人,六點幾去到已經要排隊。安排入座後叫咗四個小菜,黃金苦瓜,豉椒炒蜆,椒鹽鮮魷,焗魚腸。好一般嘅嘢,試曬佢啲水準。豉椒炒蜆非常一般,同出面茶記冇乜大分別,鑊氣欠奉。椒鹽鮮魷完全不合格!個脆漿係淋嘅!之前我哋坐低,未落order,佢已經拎埋嚟,估計應該係拎錯咗,隔咗一陣,我哋落order,佢又拎返黎!估計係拎返同一碟黎!所以應該唔係新鮮炸起,變到淋曬!焗魚腸係合格嘅,起碼魚腸冇腥味,正常味道。黃金苦瓜又係唔掂,濕立立咁,唔夠乾身!四碟小菜,三罐汽水一支啤酒,埋單520。收得人百幾蚊碟小菜,應該都唔係咁嘅水準囉!!所以絕對冇下次!俾得起咁嘅錢,一定有其他更好選擇。奇怪對面嗰間天X冇乜人排隊,下次都想去試下先。
椒鹽鮮魷
黃金苦瓜