《Vego coffee 齋啡》📍尖沙嘴站一入去店就見到有好多張敬軒posters & related products✨而且仲有張敬軒嘅歌聽🤭鐘意張敬軒可以過嚟幫襯🤪🤪店舖入面主要用左簡約休閑風格,令我們坐得好舒適😚由於今次有啲趕時間,所以只係買杯咖啡坐一陣間就要走了🥹🥹依間店係主打純素🌱食物&飲品,所以大家可以食得健康又開心😻😻💜Iced Cappuccino 🥤💰$55估唔到用燕麥奶沖嘅咖啡一樣有平時嘅口感🤤飲落燕麥奶泡好順滑可口🤩而下層的咖啡味亦都唔澀,好香口✨但價錢方面感覺有啲進取🥺🥺幸福指數:😻😻😻/5Yumyum舔舔脷指數:🧸🧸🧸🧸/6環境指數:🧸🧸🧸🧸🧸/6服務指數:🧸🧸🧸🧸🧸/6性價比指數:🧸🧸🧸/6回頭指數:🧸🧸🧸🧸/6(滿分為🧸🧸🧸🧸🧸🧸)以上屬小編主觀(非專業)食評,所有意見只供參考 ( ´▽`)📍 Vego coffee 齋啡🗺尖沙咀柯士甸道154-156號花園大廈地下7B號舖
《Vego coffee 齋啡》📍尖沙嘴站

環境指數:🧸🧸🧸🧸🧸/6
服務指數:🧸🧸🧸🧸🧸/6
性價比指數:🧸🧸🧸/6
回頭指數:🧸🧸🧸🧸/6

(滿分為🧸🧸🧸🧸🧸🧸)

📍 Vego coffee 齋啡
🗺尖沙咀柯士甸道154-156號花園大廈地下7B號舖