聽過屯門三聖村食海鮮既美名好耐,今日終於有機會一試我同男朋友成八點先到埗,之前做過research都話泰海鮮或者容龍; 泊好車本身想去容龍但發現有小小遠又費時再開車就決定試泰海鮮~先去關財記買海鮮,花多眼亂,得兩個人但乜都想食。。。最後揀左聖子7隻,龍蝦1隻同瀨尿蝦2隻。關財記d伙記都幾nice,知我地第一次黎食都會比下意見,佢都話泰海鮮唔錯最後仲好好人地計齊頭,共收$550買完海鮮就去泰海鮮加工等食可能我地過左繁忙時間,一去到就有位,伙記又好快手招呼我地,亦有建議食法,三款海鮮,加碟炒菜心。落單後,大約十分鐘海鮮就上枱!! 大部分加工費,首斤$56,之後斷兩計,當然有d煮法會貴d。以我呢餐為例,三碟海鮮加工,炒碟菜同叫左一枝啤酒,共$361。我覺得都ok~兩個人清哂枱真係飽到上心口,海鮮餐真係應該大班人食先最開心同化算
聽過屯門三聖村食海鮮既美名好耐,今日終於有機會一試

最後仲好好人地計齊頭,共收$550

買完海鮮就去泰海鮮加工等食