2018-11-28 91 瀏覽
準時6點正收工,周圍行睇下食咩,之前經過白布街見有間韓式鋪,個招牌吾知點解好吸引我!今日決定入去試下可能我太早拉,鋪頭入面無咩人,有2位店員,好好禮貌同招呼呀依家真系好少遇到拉,抵讚睇下我影張相,夜晚晚真系好sharp醒嫁店入面雖然吾系好大,但好企理,好有韓式風格原來鋪入面有2層,但我來時還沒人就被安排到1樓坐拉。店員告知Like Facebook+簽收會送1罐飲品,今日有檬7/檬茶我揀,我揀左無汽既檬茶但呢個活動去到幾時就吾知喇,大家要問問店員呀。因為今日得自己一個,本身想試佢地既招牌菜奶奶雞,但睇食評半隻雞好大碟,怕食吾哂就放棄拉,下次搵埋朋友先來試招牌菜拉。我真系好中意芝士,加上晏就淨系食左個麵包,叫個芝士拉絲卷頂下肚因爲之前去韓國街買無芝士個d都好中意食卷卷好快就來到拉,放得好令,隻碟好特別。佢地呢款卷配左d沙律醬來點壽司卷,甘樣食法真系未試過,出奇地好夾呀,我中意點滿佢來食卷卷入面有炸左既火腿,青瓜,雞蛋,蘿蔔,酸瓜!點滿沙律醬成淡放入口真系好我一個人食哂8件,簡單得黎好好味。食一樣主食緊系吾夠滿足拉,食吾到奶奶雞都吾汁輸叫左個脆炸芝士雞,無錯,又系芝士!叫呢款時店員提醒因為

可能我太早拉,鋪頭入面無咩人,有2位店員,好好禮貌同招呼呀
依家真系好少遇到拉,抵讚
睇下我影張相,夜晚晚真系好sharp醒嫁

店入面雖然吾系好大,但好企理,好有韓式風格
原來鋪入面有2層,但我來時還沒人就被安排到1樓坐拉。

但呢個活動去到幾時就吾知喇,大家要問問店員呀。

因爲之前去韓國街買無芝士個d都好中意食

我一個人食哂8件,簡單得黎好好味。

芝士拉絲卷

叫呢款時店員提醒因為想做到爆芝士需要20左右既時間去整,聽到爆芝士,等一陣都無計拉。

時間真系要等呀,無實質計,但一定有10-15分鐘。來到嚇到我呀,因為睇餐牌系兩件,來到3大件呀,嚇到了嚇到了

脆炸芝士雞

睇下幾大粒,打開入面系滿滿的芝士醬,完全滿足到中意食芝士既我。外面炸到脆卜卜,雞肉好有質感,旁邊d沙拉🥗酸酸地好開胃,因為自己一個人食3件真系太多拉,建議各位朋友同人一齊來再叫

2018-11-28