2017-08-10 257 瀏覽
一行六人去試食依間任飲任食兩個鐘ge韓燒,好耐無食過韓燒啦~~ 一早已經訂左位,又響openrice見到有5人同行1人免費ge優惠,初時除左依個優惠仲見到另一個,話訂位就送小食併盤,點知一坐底show兩個優惠俾佢,就話只可以二選一,咁當然揀前者(5人同行1人免費啦),跟住仲話由落單開始計時,見到張菜單其實款式唔多,但都有部分熟食-韓國料理,好似炒粉絲、年糕、海帶湯、麵豉湯、韓式公仔麵、泡菜煎餅等等,之後就係韓燒類咁,海鮮都有生蠔、元貝、魷魚、鰻魚咁,肉類就有牛、豬、雞咁,菜類就有茄子、生菜、薯仔、冬菇咁...食物種類雖然唔多,但都足以令我地6個食到飽一飽,最想讚同吸引我食ge係薯仔片同鰻魚,因為薯仔片燒完個味好出同埋食落好似薯片咁,唔錯,鰻魚燒得好,其實好鮮甜~~不過,整體會覺得一般,可能加上抽風做得唔好,食食下我對眼好難睜開,可能係油煙關係~
雞翼+薯仔片

薄片五花肉

飲品
題外話/補充資料: 不過,中間都有幾樣野美中不足,就係一路燒,中間個鐵片好似燒焦,服務員成日要換,依下覺得燒得唔過隱,同埋都會擔心佢用咩黎洗果塊野。另外,就係冷氣機位經常滴水,坐得唔舒服,同埋服務員成日過黎用布抹,都擔心d水會滴落食物度~ 最後,就係我地一開始就已經俾左個優惠職員睇,點知賣單時都係計左人頭數,好彩朋友細心睇到佢無整果個優惠,唔止我地果檯,隔離兩檯都係咁樣~~
2017-08-09
用餐優惠